Έρευνα

Οι τίτλοι, παιδαγωγικές και δομή του περιεχομένου της εκπαίδευσης θα βασιστεί σε μια ολοκληρωμένη έκθεση έρευνας και στην έρευνα πεδίου που θα διεξαχθεί σε όλες τις χώρες των εταίρων. Η ολοκληρωμένη έκθεση της έρευνας θα προσδιορίσει τις ανάγκες κατάρτισης των ελαιοπαραγωγών για την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ & ΜΑΘΗΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

Το έργο πρόκειται να επωφεληθεί από τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των ψηφιακών μεθόδων με στόχο να προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μαθήματα χωρίς να είναι κατ 'ανάγκη σε θέση του μαθήματος μέσω του υπολογιστή τους ή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το Έργο ECOLIVE προσφέρει κατάρτιση που καλύπτει όλες τις φάσεις που σχετίζονται με την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου από τη διαχείριση του εδάφους, την λίπανση, τη συγκομιδή, την πιστοποίηση, την εμπορία, την επισήμανση και την εξαγωγή.

 

Το Έργο ECOLIVE στοχεύει να εκπαιδεύσει τους παραγωγούς ελαιολάδου και των μελών των γεωργικών συνεταιρισμών στην παραγωγή, πιστοποίηση και εμπορία βιολογικού ελαιολάδου μέσω ψηφιακών σύγχρονων μεθόδων. Η εκπαίδευση θα πρέπει να επικεντρωθεί στις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Μεσογείου και πιο συγκεκριμένα στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Κύπρο.

Συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus + Στρατηγικές Συνεργασίες για το πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

 

4
ΧΩΡΕΣ
230
ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
6
ΕΤΑΙΡΟΙ
12
ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

Κατά την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε στη Σμύρνη η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος ECOLIVE. Ο οικοδεσπότης της 1ης συνάντησης των εταίρων ήταν ο οργανισμός Izmir Abigem που είναι και ο συντονιστής του Έργου. Οι εταίροι έχουν συναντηθεί ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά και είχαν την ευκαιρία να οργανώσει την ερευνητική φάση του έργου και να αποσαφηνίσει όλα τα στάδια του έργου για όλη τη διάρκεια του έργου.

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ

Αν παράγετε ήδη βιολογικό ελαιόλαδο, θα είμαστε πολύ ευτυχείς να διαφημίσετε δωρεάν τα προϊόντα σας στην ιστοσελίδα μας. Γίνετε μέλος του δικτύου μας με την αποστολή στοιχείων για τον οργανισμό σας και τα προϊόντα σας στον πιο κάτω σύνδεσμο euprograms@action.gr και θα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και θα μεταφραστεί σε 4 γλώσσες (αγγλικά, τουρκικά, ελληνικά και ιταλικά).

Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αυτή η έκδοση αντανακλά τις απόψεις του συγγραφέα και μόνο και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.

Find Us Easily