1. Uluslararası Eğitim İhtiyaç Analizi

Ortak ülkelerde, organik zeytinyağı üretimine yönelik olarak zeytinyağı üreticilerinin eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi için gerçekleştirilen masa başı ve saha araştırması verilerinin karşılaştırmalı olarak analizini içermektedir.

  1. Zeytinyağı üreticilerinin organik zeytinyağı üretim süreci ve organik yağ sertifikasyonu konusunda eğitimi için geliştirilen Karma Eğitim Materyalleri

Eğitim materyallerinin geliştirilmesindeki temel amaç, zeytinin yetiştirilmesinden ihracata hazırlığına kadar zeytinyağı üretimi aşamalarının her birinde yer alan grupların (çiftçiler/tarım işçileri, tarımsal kooperatif ve üretim firmaları yöneticileri) eğitimidir.

  1. E-öğrenme ve Mobil Öğrenme Platformu

Eğitim materyallerinin yükleneceği ve e-öğrenme derslerinin gerçekleştirileceği teknik altyapı.

  1. Eğitmenlerin Eğitimi

Eğitmenlerin eğitimi 2 aşamada gerçekleştirilecektir. İlk aşama, ortaklar toplantısı kapsamında 2 uzman eğitmenin birebir eğitimi ve ikinci aşama, belirlenen 12 eğitmenin ilk aşamada eğitilen 2 uzman eğitmenin desteğiyle e-öğrenme yoluyla eğitilmesi şeklinde gerçekleştirilecektir.

  1. Karma Eğitim Dersleri

Dersler, ortak ülkelerde bulunan çiftçi ve zeytinyağı üreticilerine sağlanacaktır.

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada yer alan görüşlerden Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Bizi kolayca bulabilirsiniz